FredagsTemat: Scenupplevelser

Musikanta är det som har valt Febuari månads teman i Show and Tell/Fredagstemat och idag är det Scenupplevelser !!!

Jag är egentligen inte nån Teaterapa – kan inte påstå att jag vet särskilt mycket om teater och egentligen är det ju synd och skam när man som jag bor i en stor huvusdstad där det finns så fantastiskt mycket teater! West End är ju Englands svar på Broadway!

När jag först flyttaade till London, var jag och kollade på ett par stycken – Starlight Express, Lion King och Buddy kommer jag ihåg men sen under årens lopp har det inte blivit så mycket. Det är ju den gamla vanliga visan – när man har det precis runt hörnet, så utnyttjat man det sällan!

Men förra året däremot var vi och kollade på musikalen Wicked två gånger! Musikalen om det goda och det onda och de två häxorna från Oz. Superbra är den och M blev tokig i musikaler efteråt!

I höstas var vi också och såg Rock of Ages om det glada 80-talet, och den kommer snart som film också har jag hört!

Vi har turen att en av våra närmaste vänner är Teateragent och hon kan fixa billiga biljetter till oss! 🙂

Jag spelade också lite teater i min ungdoms år…..jag var med i en Teatergrupp som träffades en gång i veckan och jag stog på scenen ett antal gånger men nja, det var nog inte riktigt för mig! Jag håller mig till att titta istället! 🙂

Titta in hos Annika & få listan på de andra som medverkat i Show and Tell!

4 reaktioner på ”FredagsTemat: Scenupplevelser

  1. Härligt inlägg – förstår mycket väl att det måste ha varit en upplevelse att se den här musikalen. Jag förstår att din vän blev frälst, blev genast sugen på att se den. Själv är jag musikalfrälst sedan länge! Såg t.ex. My Fair Lady i Göteborg i början av 60-talet – innan den blev film tom. tror jag! Kul att man kommer ihåg saker man nästan glömt när man läser vad andra skriver om ämnet :-)!
    En skön helg önskar Ingrid-Musikanta

  2. Så kom jag äntligen in på din blogg – jag vill ju gärna läsa alla andras temabidrag också men jag har visst haft fel adress till din blogg. Visst är det tyvärr så att man sällan kommer sig iväg till saker man har nära. Nu verkar det dock som om ni har kommit igång. 😉 Min sambo har också upptäckt musikaler senaste dryga året (själv har jag älskat musikaler sedan jag var liten), så bara vi får barnvakt räknar jag också med att vi kommer ut på fler framöver. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s