Paket & Gräsänka

Idag kom det ett paket från USA. Det var det där paketet med det fina pappret som Saltis skrev om för ett tag sen!

Tack så hemskt mycket Saltis för den fina presentern! Du hade ju absolut inte behövt skicka nån present men vad glad jag blev! Så fort min skrivare bestämmer sig för att funka igen så ska jag printa ut en fin bild och sätta i! Det förundrar mig fortfarande att man i blogg världen kan ”träffa” folk som man blir vänner med, fastän man aldrig har träffats eller kanske man aldrig kommer att träffas heller?!!!

I helgen är jag ju alltså Gräsänka! Mannen min är i Bergen, Norge och har en Back-to-the-past helg ,med möte med gamla vänner och ett återbesök till en stad han alltid har tyckt mycket om! Och det är han värd tycker jag – han jobbar så mycket och vi tillbringar ju nästan all ledig tid tillsammans, så han behövde ha lite ensamtid!

Det har helt plötsligt blivit vinter här i England! Snö är på väg säger dom och imorse när vi gick upp var det nästan -7 grader ute och just nu ligger det runt 0 gradigt.

Jag och dottern M hade det mysigt igår kväll och när dottern får bestämma så blir det Chicken Nuggets och Fries till middag! Nu väntar vi på kompisar som ska dyka upp på lite fika, och ikväll blir det mer mys, skräp-TV och Take Away mat! 🙂

2 reaktioner på ”Paket & Gräsänka

  1. Å vännen det var verkligen ingen märkvärdig present, men jag hoppades att du skulle tycka den var lite rolig. Jag tycker själv det är rätt kul med foton och nu när din äldsta är utflugen hemifrån tänkte jag det kunde vara roligt att ha ett fint foto på er hela familjen hemma?!
    Och du, du skickade ju min bloggjulklapp TVÅ gånger minsann! 🙂 Så visst skulle du ha en liten, om än mer symbolisk, 40-årspresent tycker jag!!!
    Låter mysigt med vinter tycker jag! Själv längtar jag efter snö och mer vinter. Här ska det bli runt 9-10 grader idag.
    Kramar och håll er varma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s