Få Tillbaka Min Cred’

En av mina FB vänner & också en gammal klasskompis påpekade igår att det var Tant Varning på att plantera sticklingar……kanske jag kan få tillbaka lite av min Street Cred’ ikväll då när jag ska på Indie spelning???? 🙂

Vi ska och kolla på Miles Hunt (sångaren i The Wonderstuff) och Erika Nockalls den här puben!

Hemmadag inne i värmen idag och det är fortfarande kaaaaallt ute men nästan all snö är borta. Halva dan har gått åt att installera en ny j%£&@^ skrivare, som naturligtvis inte ville installeras sig ordentligt. Vi har alltid problem med våra skrivare! Men med lite Tec hjälp via live chat verkar det nu som om den ska funka!

Sista skoldan imorron innan  sportlovet, och på lördag åker M till farmor i ett par dar så jag och maken blir helt själva! What on earth ska vi hitta på då ???? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s