Fredagas Tema: Att Slänga Bort

Jag älskar att ha en rejäl utrensning ibland! När man tittar  garderoben och den är knöckfull och man använder inte hälften, då är det skönt för själen att rensa ut lite!

Och med en konstant växande dotter,( just nu 10 år och längre än både mormor & farmor) blir det en himla massa kläder som inte varar så länge! Som tur är har de ju här i England skoluniform men det är alltid en massa skoltröjor som är för små och byxor som är för korta…..numera brukar jag köpa lite för stort, lägga upp byxorna så att man istället kan ta ner dom lite när hon har växt igen! Skoltröjor brukar jag ge vidare till en granne när M har växt ur dom! Nu på vintern har de byxor, vit polo tröja och mörkblå sweatshirt med skolemblemet på, och på sommaren är det blå/vit rutig klänning eller kjol och skoltröja fast nu efter påsk ska de också införa en kofta med skol loggan på!

 

Jag brukar använda mig av ett system när jag rensar – eBay, ge till nån kompis, Charity Shop och släng-högen! Jag säljer mycket på eBay, mest mina och M’s kläder , som fortfarande är av bra kvalitet & bra märken.

Kompisar har jag en hel del med barn som är mindre än M och jag brukar turas om lite vem jag ger till, så inte allt alltid hamnar hos en person!

Charity Shop’en – ja det har haft en hel del från oss under årens lopp – inte bara kläder och lite allt möjligt som man ska göra sig av med och som fortfarande är i ok skick!

Tjernas baby kläder har jag gjort mig av med för länge sen, jag har nog något litet kvar sen de var små men annars är jag inte vidare sentimental med sånt! Jag gav bort en hel del när vi flyttade för 5 år sen för att vi helt enkelt inte hade plats för det!

Men faktum är ju att vi alla i denna famlijen har för mycket saker och en himla massa som aldrig använts – vi ska jobba på det! 🙂

Gå in och kika hos Annika för listan om vilka som är med i Fredags Team’t / Show and Tell!

En reaktion på ”Fredagas Tema: Att Slänga Bort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s