Lite Starstruck, Smurfar och Mer Snö

Giget igår kväll var helt magiskt bra – den där perfekta spelningen på ett litet ställe. Puben har jag faktiskt aldrig varit på förrut men det var jättemysig och de hade en separat scen och allt, och om man ska gå efter bilderna på väggarna, så har en hel del kända band och sångare spelat där!

Vi stötte på sångaren Miles Hunt direkt när vi kom in – maken pekade lite diskret och sa ”där är han ju” precis när han gick förbi och jag fick mig en snabb glimt. Tänk då min stora förvåning när vi står därute (ja, jag röker ibland när vi går på puben so shoots me!) och han kommer ut och ställer sig bredvid mig under en av värmelamporna och tar en cigg! Jag blev minst sagt paff!

Jag måste ju faktiskt erkänna att jag blev lite Starstruck – denna lille man med lockigt hår och smilgropar, som jag och en del av mina kompisar nästan dyrkade under 90-talets glada dagar när vi gick på spelningar och man var glad när man såg dom på sådär en hundra meters håll – stod bredvid mig på ca 1 meters avstånd och pratade med en kille med sin breda Birmingham accent.

Då tog maken ton och började prata med honom och frågade om han fick ta en bild på oss och det fick han såklart! Och jag fick en liten kram och han luktade så gott och jag blev ännu mer Starstruck! Och utan att helt tänka så sa jag till honom ”you made my 90’s you know!” och smilgroparna visade sig och han sa ” oh bless you darling”! 🙂  (inte världens bästa bild på mig precis med fan, det bjuder jag på under omständigheterna!)

Vi hittade som tur var nånstans att sitta innan de började spela och hade perfekt syn över scenen !

Efter spelningen gick vi ut därute igen och då kommer Miles ut igen och börjar prat med lite folk som också var på giget, jag tog mod till mig och fick en lite kråka på programmet och frågade om jag kunde få ” a cheeky little cuddle” och svaret blev ” of course you can!” och sen fick jag en lång kram! Now I can die happy! 🙂

Det snöade när vi körde hem och imorse vaknade vi upp till det här!

Och naturligtvis var det en Smurf som M skulle klä ut sig till eller rättare sagt Smurfette! Peruk behövde hon ju inte ha men såhär såg det färdiga resultatet ut imorse!

3 reaktioner på ”Lite Starstruck, Smurfar och Mer Snö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s