Barnfria!

Igår körde vi och lämnade M på grönbete hos sin farmor, så vi är alltså helt barnfria tills på onsdag! 🙂 Men visst är det konstigt – när man nu väl har tid och kan göra nästan precis vad man själv vill, nog fanken är det svårt att komma på nåt!!!!!

Det blev sovmorron idag i alla fall, sen frukost och sen en härlig Sunday Lunch på puben nära floden, vi köpte söndagstidningarna på vägen hem och tog lite siesta i mat-koma’n! Sen körde vi till Richmond, gick och strosade lite i affärerna och gick sen på bio – väldigt civilicerat med Starbucks och Popcorn! 🙂

Vi kollade på ”A dangerous method” med Kiera Nightley och Aragorn….förlåt Viggo Mortensen. Väldigt intensiv och lite knepig men mycket bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s