En Liten Grön Ask

I tisdags när vi var inne i West End och jobbade (heeeela dan!), körde vi förbi Skandium i Knightsbridge och inhandlade min födelsedagspresent från mor och far. En grön Vitrini glas ask (den stora) från Iittala, som nu är så fin i vårt badrum med mina ringar i! 🙂

Annars har veckan rullar på, skönt att va barnlediga i ett par dagar men skönt nu när M är hemma igen! Vi var och hämtade henne hos farmor igår kväll och hon hade haft jätttekul med kompisar och sleepover och biobesök!

Maken har haft ruskigt mycket att göra och hade en stor leverand nu i tisdags, skönt att denna stressperioden är över! Jag tog mig en liten tur på Regent Street när han var inne hos sin kund men det var sååå mycket folk överallt, det är ju Sortlov här! Jag ”räddade” en stackars mamma & dotter som febrilt letade efter Abercrombie & Fitch – lite knepigt att hitta om man inte vet var den är eftersom den inte har någon skylt eller skyltfönster ala helt incognito!

Ikväll kommer den lilla Kärnfamiljen vara samlad i tja….över natten! Dottern J kommer hem ikväll från Uni, f0r att sedan åka solo till Sverige imorron på lite grönbete! Hon har inga föreläsningar nästa vecka och hon kan behöva ett litet break nu efter en intensiv period med uppsatser.

Här har det varit värsta Vårvädret igår och idag med +10! Jag har premiär-hängt tvätt ute för första gången i år och när man väl kan hänga tvätt ute – DÅ känns det som Vår! 🙂

Vi har också bokat vår resa till Svea Rike i påsk, så om 6 veckor bär det av dit för vår del! 🙂

 

En reaktion på ”En Liten Grön Ask

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s