En dag i The Big City

Idag har vi varit riktiga turister i vår hemstad! Dagen började med en snabb titt i Covent Garden 0ch destinationen var den nyöppnade svenska godisaffären (ja ni läste rätt – svenska!) Sugar Sin! Mor och dotter gick lyckliga därifrån med vars en godispåse (och ett par Ramlösa!)

M fick en ny vårjacka från Zara Kids – jag gillar verkligen Zara kids och har ganska nyligen börjat handla där, bra kläder till vettiga priser!

Och vi handlade lite i Tintin affären – väl värd ett besök om ni har vägarna förbi! 🙂

Vi passerade National Galleries & sa Hej till Nelson på Trafalgar Squarepå vägen dit…(synd bara att det stog en bil där!) 160 dagar till OS visst….

Efter att vi hade fyllt på vårt läckerhets förråd, styrde vi kosan till den egentliga slutdestinationen – Museum of London ! Vi har pratat om att gå på utställningen om Charles Dickens ett bra tag nu och idag gjorde vi slag i saken! Vi hade faktiskt aldrig varit där innan men jag kan varmt rekommendera det – precis lagom stort och man hinner med att titta på allt!!!

M gillade the Victorian Walk….

Försökte cykla…

och blev tagen på bar gärning i urinalen! 🙂

Både M och pappan gillar museum…

Museumet är byggt kring delar av the London Wall!

Dessuotm hade vi lovat M att hon skulle få besöka Hamleys – faktiskt en något ovanlig företeelse inom denna familjen (eftersom det alltid är fullt av turister!) Men idag fick hon sin vilja igenom! 🙂

Hon fastnade direkt för dockorna av favoritbandet One Direction men de hade hon inte tillräckligt med pengar till!

Vi kollade på Harry Potter avdelningen och kolla här J vad de hade – en mini Ollivanders butik där man kunde köpa magic Wands !!!

Så nu blir det till att spara veckopengen tills vi ska till Harry Potter Studios nu i vår – för då lär vi knappast unkomma med att inte köpa Harry’s eller Dracos Magic Wands….:-)

 

 

En reaktion på ”En dag i The Big City

  1. londonsmile

    SugarSin ar ju helt underbar. Jag har dromt att fa aka dit igen sen jag var dar i fredags.. (jag at upp allt godis pa tva dagar som varsta barnungen!) Museum of London verkar super. Gillar nar museum ar lagom stora. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s