Härlig VårDag!

Idag har vi hunnit med mycket!

Först och främst så la värmen av häromdagen så nu fungerar inte elemneten och vi har inget varmvatten i köket…duschen går tack och lov på ett annat system, så vi kan använda den i alla fall! En av våra grannar är rörmokare (plumber) och han var här inne och fixade heeeeela förmiddan men slutrapporten var att vi ska ha en ny värmeberedare (heter det så?) i nästa vecka. Himla tur att det är så varmt här just nu så vi fryser inte så värst mycket + att mannen min har tagit hem små element från jobbet!

Ett 5-års kalas har vi hunnit med idag, min kompis Emily’s dotter Alice fyllde år (till höger i bild) och vi grattade med paket och M fick tårta så hon blev nöjd! 🙂

Sem körde vi till Royal Holloway College nära Windsor, som är en del av University of London, och gick på deras Science Open Day. (Läs mer om College’t HÄR! )  Vår kompis Rob, som jobbar på NPL (National Physics Laboratory) var där och jobbade i ett stånd, hanblev jätteglad att vi kom och hälsade på och visade M lite skojsiga saker!

Tänk er att plugga på det här stället!!!!

Deras Kapell gick inte av för hackor heller!

På vägen hem körde vi förbi ett av Concord planen som finns på Heathrow! Det var vekligen en syn att se när de fortfarande flög!

Ikväll ska vi hämta mat och jag ska kolla på Mello, innan vi drar ut till puben och träffar kompisar!

Trevlig Lördag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s