Nytt på väggen!

För ett tag sen köpte vi skåp till M’s rum och i helgen åkte de äntligen upp! Så idag har jag haft en helrengöring på hennes rum och imoorn ska jag bara köpa några korgar till, sen är det nog klart! (som man kan se i nedra kanten, så lever vi med en One Direction Fanatiker!)

Bokhyllan fick sig också en lite rengöring…böcker, böcker, böcker till förbannelse!

Bordet i trädgården fick sig en lite uppiffning också idag – ny vaxduk & lite nya blommor! Ljus-husen från förra året får hänga med ett tag till – de börjar se riktigt shabby-chic’a ut nu! 🙂

Så jag har varit sådär oförskämt effektiv idag – sådär så man nästan inte har tid att sluta…men jag stannade upp i en halvtimme eller nåt, satte på mig Ray Ban’sen , klickade igång Kindel’n och njöt av vårsolen!

Ganska lugn vecka denna veckan, vi sitter hundvakt ikväll till makens morbrors Greyhound och denna helgen ska vi ner och hälsa på dottern J vid havet & sova på hotell – dessutom är det Mors Dag på söndag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s