Bättre Sent än Aldrig!

Dottern M har gått på scouterna sen hon var 8 år (tror jag) och har nyligen flyttat upp till Guides, där de kan börja efter de har fyllt 10 år. Varje gång de har varit på läger har de fått speciella tygmärken som de ska sy fast på sin lägerfilt och hör och häpna – idag har jag äntligen fått tummarna loss och sytt fast rackarna! (PS alla fick inte plats på bild!) Ett sånt där jobb som har legat och väntat på mig i flera månader nu och ja-jag-ska-göra-det-en-vacker-dag….:-)

Häromdan var jag på danska Tiger (jo vi har faktiskt det här!) och köpte korgar till M’s nya skåp, så hon lättare ska kunna hålla reda på sina saker (yeah,right!) men man kan ju alltid hoppas! 🙂 De har alltid alltid haft de här korgarna i en massa färger och nog tusan så fanns de bara i svart och vitt och nej, de skulle ju inte få hem fler färger! Men det funkar ju ändå! Nu ska vi bara göra lite etiketter och sätta fast med fina band så man vet vad som gömmer sig därinne!

Lite nytt till trädgården kom för nån dag sen – små söta lyktor som ser ut som fågelburar….

…och fina små fågelholkar som nu hänger i träden! Köpte denna i limegrönt också!

Annars har det väl inte hänt nåt särksilt, har jobbat lite och börjat vårstäda, men det går väl sådär! Igår for jag fram som en tosa och dammade och plockade bort en massa saker och egentligen skulle jag fortsatt på ovanvåningen idag men jag hittade ju annat att sysselsätta mig med! 🙂

I helgen ska vi åka och hälsa på dottern J, sova på hotell och ha mysigt! Dessutom är det Mors dag nu på söndag, så vi har bokat bord på en pub för lite Sunday Roast! 🙂 Det kan man väl va värd???? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s