ÄggJakt

Just nu pågår en Äggjakt i London – anrika Faberge har placerat ut 200 ägg som man kan försöka hitta under 40 dagar.

Idag såg jag 3 stycken när vi var inne i West End, detta var ett av dom!

Eftersom maken inte hade speciellt mycket att göra inne i stan idag, så tog jag mig en lite runda på Oxford Street – kollade lite på Forever 21 (väldigt mycket Neon!) och fyndade lite på Gap rean!

På tal om rea….den där Boden  utförsäljningen som jag var en vecka för tidig till (se inlägg!)…den började idag! På morronen var det alldeles för mycket folk där så jag orkade bara inte stå i kö…men när vi var på väg hem i eftermiddags hade det värsta lagt sig och jag stack in en runda och kollade! Jättestora rum (ja egentligen utställningshallar eftersom det var på Olympia!) fyllda med plastbackar fulla med kläder huller om buller!

Endast storlekar var märkta på backarna och sen typ om det var tröjor eller klänningar…kan tänka mig vilket kaos det måste ha varit i morse! Fyndade i alla fall den jack/koftan fast i beige….betalade £40 originalpris £125! Tack för det! 🙂 Plus ett par skor och en klänning till M!

Fin häst och ryttare från Hyde Park Barracks, Household Cavalry i Hyde Park idag…

Nu ser jag fram emot helgen och att träffa J imorron! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s