Mors Dags Helg

I lördags körde vi ner till Kent och hämtade upp dottern J från Uni,  lunchade och gick en sväng i Whitstable….

…med dess mysiga små gator och små butiker – man kan verkligen hitta ovanliga och roliga saker här! Tyvärr så kunde vädret ha varit bättre men det kunde ha sett ut såhär! Nästa gång vi åker dit och sover över är i början av juni och då ser det förhoppningsvis ut som på bilderna! 🙂

Vi drog vidare till Margate och Scott’s Junk Emporium (som vi kallar det, heter egentligen bara Scott’s!) – denna viduderliga affär full av allt skrot , förlåt Second Hand, man kan tänka sig!!! Jag köpte lite koppar och fat till ett nytt projekt (ja, det blev tre projekt till slut, visar bilder imorron!) och vi besökte Junk Delux, som ligger i bottenvåningen av Scott’s. 50/60/70tals vibbarna är starka här och helt underbara! Dottern J hittade en snygg jacka som hon ville ha och jag köpte en knallorange gammal skol-bespisnings-bricka som M nu har förälskat sig i!

J beslutade sig att sova över med oss på hotellet…fastän hon bara bor ett par kilometer bort!

Igår söndag var det Mors Dag och jag fick visserligen inte frukost på sängen men ett fint halsband och örhänge som M hade gjort själv, och choklad av J men det kommer visst mer snart! 🙂 Vi hade redan bokat bord på en pub i piktoreska Chilham för en god Sunday Roast!

Chilham är en riktig Chocolatebox Village men en massa fina gamla hus! Och Jkom på att man kan ju gömma sig bakom lillasyster om man inte vill va med på bild! 🙂

Lite tråkigt som vanligt att lämna J därnere på Uni men hon trivs ju jättebra och gör otroligt bra ifrån sig!!! Det är alltid de där sista minuterna när hon går in mot sitt hus som känns för j-vligt och det kommer alltid en tår eller två när vi kör därifrån, tror aldrig jag kommer att vänja mig vid det!

Nu är det lite mer än tre veckor tills vi ses igen och innan dess ska vi hinna med att åka hem till Sverige i en vecka – vi åker redan nästa vecka!!! 🙂

Det ska bli skönt med lite lov och lite semester, de har ju lååångt lov här – 2 1/2 vecka och vi kommer knappt att va hemma på hela lovet! Först till Svedala och sen några dagar vid kusten uppe i Norfolk (som vi alltid gör på påsken!) Sen kommer J hem med oss därifrå och ska va hemma i ett par veckor för dom är lediga i runt en månad från Uni – lyxlirare! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s