Mina Kakfats Projekt!

De där små ”projekten” som jag nämnde häromdan…de är färdiga nu! Det blev hela 4 stycken nya kakfat av det hela! Ett nytt högt..tycker speciellt om detta eftersom de har så fina mönster!!! Nåt av de var t.o.m Wedgewood!!!

Och sen blev det tre ”låga”…det här lite Retroinspirerat med ett handmålat fat från Portugal (gillade färgerna och hålmönstret!) och en riktigt Retro 60-tals kopp!

Det här kakfatet valde dottern J koppen & fatet, hon hittade fatet bland en massa andra Royal saker och eftersom Bettan snart firar Diamond Jubilee, så fick det bli ett Jubileumsfat! 🙂

Och sen blev det en kopp över – men den var så fin att jag inte ville göra mig av med den – så igår gick jag in på en Charity shop och köpte ett par vanliga vita fat, fast med en fin vit bård och så vips, hade vi ett fat till! 🙂

Så nu har jag så många att jag knappt vet var jag ska göra av dom! Men de är fruktansvärt roliga att göra! Hade man haft tid och lust så kunde man kanske sälja dom! Retro och handgjort och att recycla är ju inne här!

Kanke man skulle lotta ut en här på bloggen???? Skulle det finnas intresse att vinna ett handgjort unikt one-of-a-kind kaktfat om jag skulle göra det???? Snälla skriv i kommentarsfältet Yay eller Ney 🙂 så kanske jag fixar en liten utlottning av ett Kakfat!

Fruktansvärt fint vårväder har det varit idag och jag unnade mig en stund i solen med en tidning! Och nya vårjackan fick komma ut och lufta sig när jag hämtade M från skolan!

Och imorron vankas det Skoldisco….det får bli nästa kapitel här på bloggen! 🙂

2 reaktioner på ”Mina Kakfats Projekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s