Skol Disco

Ikväll är det disco på skolan för 4-6:orna och det har diskuterats vad de ska ha på sig och smycken och allt möjligt hela dan! Vi tog med oss M’s kompisar Trae och Tyra hem, först hängde vi i parken och fikade lite innan hela högen blev kissnödiga! 🙂

Körsbärträden blommar här nu!

M hade på sig ett par blinkande kaninöron…eftersom det var Påskdisco! Hon la till med en lite konstig min ala superplutmun….

Tyra, M och Trae.

Hibaaq, Trae, Patsy, M, Ava och Tyra.

Har jobbat lite idag men maken skulle på ett möte på M’s skola så jag fick skjuts hem!

Imorron kommer min nya mobiltelfon! 🙂 Mitt kontrakt hade gått ut och jag ska nu joina resten av 2000-talet med en Android mobil! Jag har velat fram oc tillbaka om jag skulle ha en iPhone eller inte men jag fick en superbra deal på en Samsung Galaxy W som jag inte kunde säga nej till, så det fick bli en sån istället!

Nu ska jag gå och hämta M från disco’t och sen ska vi till puben för att göra ett pub Quiz! Go’ Kväll! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s