Årets Varmaste Dag!

Vilken högsommarvärme vi har haft idag! Värsta värmeböljan! Runt 20 grader har det nog varit och solen har strålat!

Vi började dagen med en riktig latmorron och sen slängde vi M’s cykel i bagagt och drog till en närliggande park. M cyklade, jag & maken fick oss en promenad, lunch i solen och M käkade glass!

Nu har jag äntligen fått min nya mobil och har ny också blivit en ”stroker” enligt maken! Stroker = en som pillar med sin telefon hela tiden! Men nej, det ska jag inte bli! Jag behöver inte kolla mina mail stup i kvarten eller kolla på Facebook, Twitter ver jag inte ens hur det fungerar….men ibland kan det ju va bra att ha!

M blev glad och har suttit och pilla med telefonen , jag försöker bli van vid den (eftersom jag aldrig har haft en Smartphone innan) och vi har laddat ner Appar…nån som har nåt bra tips om nån kul App????

En reaktion på ”Årets Varmaste Dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s