Packar!

Idag har jag solat och packat omvartannat…jag egentligen inte packat för jag har inte resväskorna här än , men sorterat ut lite vad man ska ha med sig. Vad jag har hört så får man ha lite varmare kläder med sig upp till de nordligare breddgraderna….känns lite konstigt att packa varma kläder när det idag har varit runt 20+ och man har gått i shorts…..

M har haft sommar-skol-uniformen på sig i ett par dagar nu – bort med de tråkiga gråa och fram med de vit/blå rutiga!

Allt har legat på laddning idag – Kindel’n, ipod’en, kameran, M’s Nintendo DS…egentligen börjar ju inte påsklovet förräns på fredag men vi tar ett par dagar extraledigt! 🙂 Vi kommer knappast att va hemma på hela detta långa lovet ( de är lediga i ca 2 1/2 vecka), först Sverige i en vecka sen hem i fyra dagar och sen iväg igen!

Men det ska bli roligt med lite semester! Har lite saker inplanerat med mycket tid att ta dan som den kommer!

Vaknade upp till de tråkiga nyheten att våra goda vänners son har gått bort. Killen var halvbror till en av M’s bästa vänner, jag har bara träffat honom ett par gånger som hastigast men vi har varit medvetna i flera års tid att han har kämpat mot Leukemi. Han blev bara 24 år gammal. Tragiskt.

En reaktion på ”Packar!

  1. Katrin

    Åh. Det är så sorgligt när man hör om någons alltför tidiga bortgång. Mars månad har både moster och en kollega samt en vän till en vän lämnat oss. Trist och så sorgligt. Ljusglimt på väg, dock! Ni kommer hit! Varmt välkomna till Malmö! Stora kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s