Äntligen Hunger Games!

Ok, jag erkänner – ikväll kommer jag att dra med mig maken på bio och va helt och hållet självisk. Jag har velat besöka Katniss, Peeta & Gales Panem (ie The Hunger Games) ända sen den hade premiär men har inte hittat nån att gå med…..men ikväll…nu när vi är i Sverige och vi har lätt att få barnvakt…kommer jag att sitta i den mörka biosalongen och förhoppningvis njuta! 🙂

Resan hit till Svea Rike gick bra, allt gick som smort hela dan med frukost i England, lunch i Danmark och middag i Sverige! Röd pölse (what else liksom) på Kasturps flygplats och svensk supergod pizza till middag och däremellan slank det visst ner en lite Semla också….

Idag har vi varit istan och strosat litegrand, ätit räkmacka till lunch,shoppat lite, skvallrat lite och hyrt bil! jag och maken körde och tittade på Tranorna som för tillfället uppehåller sig strax utanför Kristianstad, medan m hängde med mormor och morfar lite och lekte med sina nyinhandlade Harumika dockor.

Och efter bion kommer vi nog mest att hänga på Harrys Bar! Go’ Fredag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s