Malmö & Busfabriken

Igår begav vi oss till Malmö – en tradition som har hållt i sig i flera år nu, först för flera år sen med dottern J för att få lite mamma-pappa-dotter-tid men det senaste året med dottern M för att hon så gärna ville följa med.

Och vi har en del saker som vi måste göra varje gång – lunch på Entre (M gillar mackstället där de har så goda pommes frites och jag gillar Thai maten) och sen går vi gatan från Triangeln ner till Lagerhaus (mot stationen) i andra änden. Strosar runt och insuper Malmö. Shoppade lite och ja, J vi köpte lite presenter till dig också! 🙂

Sen också helt traditionsenligt, hem till gamla kära vännerna Katrin & Micke och deras busbarn Heidi och Harry, för att avsluta dagen med pizza från Vespa!

Och Heidi gillar M…

Idag tog vi med oss kusifinerna Anna & Maja till Busfabriken i Helsingborg, de har pratat om det länge att vi ska köra dit och idag blev det av!

Verkligen ett jättebra ställe och fint uppbyggt, inte alltför mycket folk och ljudnivån var tolererbar! Gratis Wifi och mamman var nöjd, en kopp tea och en god bok och pappan var nöjd. En stor flaska Slush och tjejerna var nöjda!

Och jag vann en Busfabriken elefant till M i ett sånt där spel där man ska ta upp saker med en klo och som nästan aldrig någon vinner på…:-)

Efteråt körde vi inom Väla och shoppade lite till och alla var nog nöjda och glada med dagen till slut! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s