Packa Upp & Packa Ner

Inte mycket nytt på Västfronten! De senaste dagarna har gått åt till att packa upp, tvätta, stryka, städa….maken har jobbat ikapp lite och jag & M har varit inomhus och myst lite! Skönt att va hemma igen men redan imorron bär det av igen!

M har en veckas lov kvar och vi drar norrut till kusten i Norfolk för att möta upp med stora dottern J! Varje år runt påsk åker vi ju till ett Judoläger (J brukade träna judo när hon var mindre och maken tränade också judo i unga år, dock aldrig jag och M, och svärmor är en av organisatörerna för detta läger). Numera åker vi av rent sociala orsaker för att träffa bekanta och ha lite kul vid havet! Vädret har varit skit de senaste dagarna, så det blir till att packa gummistövlar & varma kläder, speciellt när vi ska bo i husvagn!

Lite primitivt blir det allt som vanligt men det är ganska kul också! J åkte upp i fredags med svärmor och sen ska hon följa med oss hem igen efter helgen för att stanna hemma i ett par veckor,,,jojomensann, så långa är loven här! 🙂

Återkommer efter helgen – live long and prosper! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s