Home Sweet Home

Nu är vi hemma igen efter alla äventyr och jag ser fram emot att INTE åka någonstans på ett tag! Det är så skönt att va hemma på alla sätt och vis! 🙂 Just nu har vi lite sjukstuga med en sjuk make och mer eller mindre snuviga barn – M började skolan igen idag och dagen började bra med regn och storm!

Husvagnsemestern var väl helt ok eller nja, sådär – det var kallt och regnade och sa jag att det var kallt? Det kändes som om jag spenderade 4 dagar genomfrusen. I en husvagn är det ju inte så lätt att ha en konstant värme, det är antingen för varmt eller för kallt, dessutom så hade sovrummen inga element alls (YAY!) men som tur var tog vi med oss ett litet värme element hemifrån. Trångt och kallt är ju ingen hit precis!

Lite Time-Warp är det över stället, gammaldags fast modernt. Graeat Yarmouth är en typisk Engelsk stad vid havet – en massa skitaffärer (som ändå är kul att gå och titta i) en Pier med en massa karuseller och annat skit…

…och hör och häpna så kan man rida på Åsnor på stranden! DET är så mycket 1950-talet så det ryker om det!

Ett av M’s favorit ställen är godisfabriken där man kan kolla på när det gör den Engelska vaianten av Polkagrisar, s.k Rock.

Vi åkte till favoritstället Bewilderwood med kompisarna Cody och Helena (tyvärr så hade M precis ätit nåt godis som färgade hela munnen blå….)

De klättrade…

och åkte rutchkana….

och åkte linbana…

Det är svårt att tro att min M (till vänster) är mellanäldst – Cody i mitten är ett år äldre än M och Helena till höger går i samma årskurs som M!

men de har alltid lika roligt ihop!

Nu återgår vi till vardagen med alla rutiner och har bonusen att ha J hemma i ett par veckor från Uni! 🙂

 

2 reaktioner på ”Home Sweet Home

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s