Sjukstugan Fortsätter.

Maken är sjuk och har varit sängliggande i två dagar nu, det tror jag aldrig han har gjort förrut! Hur krasslig han är känner sig, brukar han krypa till jobbet men den här gången har han varit däckad!

Jag har satt honom i karantän i M’s rum för jag vill helst inte få vad han har! Så där får han stanna till han är helt bra igen! 🙂 M delar stora sängen med mig istället och det klagar hon inte för!

Maken har också haft sin mobil däruppe och sms’ar mig stup i kvarten!!! Grrrrr! ” Kan jag få en kopp tea?” ” Det ligger en sjuk man häruppe men det är ingen som bryr sig…!” Ring efter en Vetrinär så han kan komma och skjuta mig, för om en hund mådde såhär (haha, bra Wilmer X låt!) så hade man skjutit den!” ”Kalla hit en präst så han kan ge mig sista smörjelsen…”…ja, ni fattar va! Han överdramatiserar inte alls! 🙂

Skitdålig väder har vi, sol ena minuten och ösregn den nästa – riktigt jäkla skit April väder! 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s