Mer Regn & Kanske Halsfluss

Mer regn så man håller på att bli knasig på det och fortfarande säger dom att vi har ”torka”! Dessuotm har också jag lyckats bli sjuk – hostar och halsen känns som rakblad, så jag misstänker att det är halsfluss på gång! Får väl gå till doktorn imorron för i slutet av veckan vill jag måste jag va frisk!!!

M var bjuden på kalas igår, så vi körde till Marble Hill Park och favoritcafeet för lunch och vem hittade vi inte där om skådisen Tom Hardy m familj!

Dock i lite mer hårig upplaga igår! (sneaky foto taget av maken! 🙂

Det händer ibland att man springer på skådisar och lite kända personer runt omkring där vi bor och man blir alltid lite ställd…”nämän är det inte….” ”jovistt är det det!!!”…vad heter han/hon igen???”….:-)  Men de är ju bara männiksor de också! 🙂

Vi lät bilen stå vid cafeet eftersom det naturligtvis var Ruby på gång i Twickenham igår (och då blir det alltid såååå mycket trafik och avstängda gator etc etc) (här ska förresten Lady Gaga spela i september!) så vi tog oss en promenad i regnet (såklart!) längs med den där stora floden som rinner genom London! Såhär ser den ut lite mer i The Subburbs!!!

En fin liten park gick vi igenom med denna fontänen!

Maken var på säsongens sista hemma match igår och de ridande poliserna var på sin vakt!

Ny vecka nu som förhoppningsvis kommer att innehålla tillfrisknande för alla parter och veckan kommer att avslutas med lite Harry Potter…. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s