Rule Britannia!

Igår var jag och maken inne i West End och jobbade för andra gången denna veckan och staden har börjat rustas inför Drottningen Jubilleum! Union Jacks överallt!!!! (Lånad bild eftersom alla mina bilder sitter fast i Instagram men det ser ut såhär!)

Roade mig med att sitta och peta in bilder på Instagram (min nya favorit!) medans jag satt och ”vaktade” bilen – ”checkade” in på Louis Vouitton också fastän jag aldrig var inne utan satt precis utanför…i bilen…!!!! 🙂 Lite roligt får man vål ha när man har tråkigt! 🙂

Förkylningen börjar släppa nu och det tackar vi för!

J skickade en fin bild på sig själv, i mitten, och kompisarna Hayley till vänster och Charlotte till höger!

Jag och maken unnade oss att gå ut och äta igår kväll när M var hos en kompis – skönt med lite vardagslyx!!!! 🙂

Nu ser vi fram emot lite bättre väder i helgen och kompisbesök från Sverige nästa vecka! 🙂

2 reaktioner på ”Rule Britannia!

  1. Vad skönt att du börjar känna dig frisk nu! Det var otroligt vad den tog tag i dig den där sjukan! Måste fråga också, vad är det för jubileum Drottningen ska fira?? Sorry för att jag är såååå dålig på sådana här saker…
    Härligt med Sverigebesök snart också.
    Ha nu en skön helg!
    Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s