4 x Svenskor

Imorron kväll landar det 4 x svenskor hemma hos mig. 1 med flyg från Göteborg och 3 från Köpenhamn och alla ska bo hos oss!

3 pers i huset blir plötsligt 7 i ett par dar!

Vi är barndoms/ungdoms kompisar allihopa och eftersom vi alla fyller the big 40 i år, kommer de hit till mig och vi ska umgås i dagarna 3/4! Vi träffas ju titt som tätt när vi är hemma eller på fester eller bröllop men det är längesen vi spenderade såhär lång tid tillsammans! Vi ska shoppa och äta gott och gå på pubar och fika och bara va! Och jag ska va ledig från mina mamma-vardags-sysslor torsdag och fredag – vilken lyx! 🙂

Kikki (längst fram till väster), har jag känt sen gymnasiet när vi gick i paralellklass och hittade på en massa bus. Bor strax utanför Lund.

Cia (intill Kikki) har jag känt sen 7:an då hon började i min klass, vi gick i samma klass på gymnasiet. Bor i Åhus.

Sofia ( längst fram till höger), vi gick i paralellklass på låg/mellan och högstadiet men umgicks egentligen inte så mycket då, paralellklass även på gymnasiet då vi började umgås mer och mer. Bor kvar i Kristianstad.

Alla tre har även bott i London för längesen när vi precis kom hit som Au-pair’er men jag är den enda som blev kvar! 🙂

Linda och jag gick i samma klass på mellan/högstadiet och paralellklass på gymnasiet. Bor numera utanför Göteborg.

Idag kom det en försenad Mors dags present från dottern J. Specialgjort därav förseningen! 🙂

Jag har också fixat en egen QR-kod till bloggen – scanna och njut! 🙂

 

3 reaktioner på ”4 x Svenskor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s