Förberedelser!

Imorron ska de har en stor fest hela dan på M’s skola och de kan klä ut sig till kungar och drottningar om de vill – vi har lyckats få ihop en fantastisk outfit till M, faktiskt ihopplockad av saker vi hade hemma redan! Bilder kommer imorron!

M har gjort medaljer av Hama pärlor att ha på sig imorron och visst blev de fina!!! Det enda jag behövde göra var att klistra fast säkerhetsnålar på baksidan.  T.o.m Drottningens Corgi fick en egen medalj! 🙂

Nu förbereder vi oss för ”Mitt-termins-lov” medan alla i Sverige förbereder sig för sommarlov men så är ju det Engelska skolsystemet! Vi åker ner till kusten på söndag och bor på hotell i två nätter och hämtar hem dottern J från Uni för sommaren! Hon flyttar ut från sitt lilla studentrum som har varit hennes hem i ett år snart och säger Hej Då till att bo på Campus, för i augusti flyttar de in i ett ”vanligt” hus!

Nästa vecka blir lite hektisk ändå! Vi kommer hem från kusten på tisdag, är hemma på onsdag och åker till Paris & Disneyland på torsdag!

Och DET ser vi väldigt mycket fram emot! 🙂 You’ve gotta love Paris in Summer time! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s