Middag & Konsert

Vi var och såg Nick Lowe igår kväll – och det var skitbra, på ren Skånska! 🙂 Gig’et var en del av London Blues Festival som pågår just nu, inte fullsatt så en ganska ”intim” spelning!

M var på Torsdagsklubben och J var hos pojkvännen, så jag och mannen min unnade oss middag i Chiswick på vägen till konserten! 32C i solen igår och kvavt men det blev en jättefin kväll!

Lite jobbig dag igår då svärmor just nu har gått för långt med sitt skvallrande och vissa i familjen har blivit lidande. Mamman i huset = jag, sprack i alla sömmar och blev fly förbannad, vilket händer vääääldigt sällan men när jag väl blir arg, då smäller det!

Idag har M studiedag och vi har myst här hemma och nu är hon hos en kompis resten av eftermiddan! Ikväll ska vi ut igen – redje gången denna veckan – sicak festprissar vi är! 🙂 Det är makens gamla skolan som har ett 100-års jubileum och de har bjudit in gamla elever för lite mingel, musik och nåt gott att dricka! Vi är några stycken som ska dit så vi hamnar nog vid nån av pubarna vid floden efteråt!

Trevlig Fredag!

En reaktion på ”Middag & Konsert

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s