Vitt blir Svart

Ursäkta för Blogguppehållet men först så glömde jag att blogga och sen har vi haft lite datorkrångel men nu så!

Efter förra veckan alla ute-kvällar,  tog vi det lugnt i helgen och koncentrerade oss på lite hus-fix istället! Trädgården fick sig en välbehövlig rensning och stora lass med avklippta grenar och löv blev till slut avdumpade på Tippen/Återvinnings stället . Mannen och M fyllde bagaget med ”skit” och det var skönt att bli av med en massa som rent ut sagt, bara legat och skräpat!

Vi drog till Ikea i lördags kväll med målet att köpa ett nytt parasoll – vi har hade haft vårt andra vita parasoll  i säkert 4 år och denna sommaren började det se allt annat än fräscht ut! Vi var himla nöjda med det – 4m i diameter och passar vår trädgård perfekt, så det fick bli ett precis lika dant fast svart denna gången!

Jag har länge gått och sneglat på de här stolarna också men maken har varit tveksam , men denna gången gav han faktiskt med sig! Lite Godis-färgat i trädgården! 🙂

Vi har bjudit in en himla massa folk på en BBQ nu på lördag och nu slipper vi att tänka på att fixa med trädgården i sista minuten i alla fall! Jag har inlett Projekt Röjning inomhus men när man väl börjar så tar det ju inte så långt tid!

Regn regn , sol och regn och lite sol igen är det här, varmt och fuktigt också! Sport sommaren fortsätter med Wimbledon just nu och OS startar ju om ett par veckor! OS skyltar överallt och massvis med preparationer men vi flyr kosan till Sverige när spektaklet är igång!!! Det är ju mycket folk här i London ändå på sommaren så i år kommer det väl att bli outhärdligt!!! Bäst att dra ifrån stan då!!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s