Konsert & BBQ

I fredags hade M’s skola en Internationell Mat Dag och den här svensken bidrog naturligtvis med köttbullar! Det fick bli Ikea köttbullar, då varken ork eller tid fanns! 🙂 De var mycket uppskattade i alla fall och var en av de första rätterna som tog slut! Jag åt en tallrik fylld med olika risrätter, nudlar och couscous…jag har inte en aning om vad det var jag åt men det var gott! 🙂

Barnen fick även klä sig i sitt lands färger under dagen och M ville ju naturligtvis hänga på!

Efter en hel dag med regn, sprack molnen och solen tittade fram lagom till att jag och mannen min kom till Kew Gardens för att kolla på James Morrison! Vi åt Paella i det gröna och fick en bra plats ca 20 m från scenen! Tanika Tikaram var support artist och värmde upp publiken – när vi kom till Kew sprang vi på en gammal kompis, Stephen och efter lite uppdatering ,visar det sig att han är just Tanita Tikarams manager! Small World! 🙂

De har konserter i en veckan eller nåt i Kew och bor tillräckligt nära för att höra fyrverkerierna som avlutar varje konsert, men denna gången kunde vi se dom också!

Lördag – BBQ dagen! Vi hade bjudit en en massa folk och alla kom! Det blev ett BBQ party utan dess like, regnet höll sig ett par timmar men sen kom det lite i omgångar men vad gjorde väl det när man har ett super duper stort parasoll!

Vi var nog närmare 30 vuxna (inte alla fastnade på bild!) och 15 barn nånting!

Vi hade jättekul, grillade, drack och skvallrade som vanligt! 🙂

Hade vi fest i helgen eller??????

Tjejerna körde disco så det ekade i hela kvarteret – Loreen’s Euphoria, Lena’s Satellit kördes för fullt blandat med lite Bruno Mars, Katy Perry, One Direction etc etc och med varierande dans-stilar!

Skitigare golv än mitt fick man nog leta efter igår, efter att både vuxna och barn klampade runt med sin mer aller mindra leriga skor! Gårdagen gick dock i lugnets tecken (efter liiiiiite städande och golvtork!), slapp i soffan och kollade på när Murray förlorade.

Nu ny vecka, näst sista i skolan och mer regn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s