Lite Tjejhäng

Jag och M hänger själva här hemma ikväll – mannen min är och kollar på fotboll och stora dottern J, ja hon är hos BF’en som vanligt!

M har varit och spelat i en musical som 6:orna håller i på skolan och alla 5:orna hjälper till och sjunger. 2 utan 3 spelningar klara och imorron kväll ska vi och titta på den!

Igår var jag och jobbade lite hos maken men först blev det lite shopping och lunch med dottern J. Lite presenter att ta med oss hem till Sverige på semestern och faktiskt ett par nya skor! Clarks har mega-rea just nu och jag har länge letat efter ett par skor att ha på mig på ett bröllop vi ska på i augusti, och igår hittade jag det perfekta paret! Och billiga var de också!

Skolan är så snälla att alla barnen som uppträder i musikalen, får lov att börja skolan en hel timme senare imorron och på fredag, och det tackar vi för! Lite sovmorron sådär mitt i veckan – vilken lyx! 🙂

P.S Jag ska bli faster igen – min svåger och hans tjej ska ha barn men sshhhh det är en hemlis! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s