Hej Hej Sommarlov!

Nu har vi äntligen sommarlov också! (Ja jag VET att i Sverige hr man varit ledig sen i juni…..) Vi och presenter togs med till skolan igår -M ville att vi skulle fixa en mugg med Cakepops till hennes lärare och då gjorde vi ju det! HImla bra att ha ett Cupcake bageri runt hörnet! 🙂

Vi var bjuden hem till en av M’s kompisar igår efter skolan och där var det lek , bus och mayhem direkt! Ungar överallt som verkligen var redo för lite sommarlov!

Vi mammor satt som vanligt och svallrade lite och drack t.o.m vin mitt på blanka eftermiddan! 🙂 Men man måste ju fira att det är sommarlov, eller hur??!!!

Idag tar vi det lugnt och njuter av att kunna sova länge, alarmet har stängts av fram till september och skoluniformen ska hängas undan och bereda plats för sommarkläderna! Och ikväll ska vi avnjuta en middag vid Thames’en i Richmond hade vi tänkt oss! 🙂

Imorron ska jag, M och en av hennes kompisar gå och kolla på Horrible Histories stage show! Jag vet om om denna serien finns i Sverige men här är den jätte populär!!! Och rolig!!!! Just denna vidoen är filmad nära där vi bor, i Osterley House.

En reaktion på ”Hej Hej Sommarlov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s