Tappat Bort!

Jag har tappat bort min plånbok. Min älskade fina Cath Kiston plånbok som jag har fått av dottern J.

Halva mitt liv fanns i den plånboken. Alla kreditkort, svenska och engelska. ATM kort. ID kort. En massa store cards. Medlemskort till både National Trust och English Heritage.

Lite foton. Några Scoutmärken som ännu inte hade blivt fastsydda på M’s scoutfilt.

Som tur var inte så mycket pengar, bara runt £20.

Men ändå!!!!!!! Sist jag vet att jag hade den var i söndags och igår när jag behövde pengar så fanns den inte att hitta. Jag har gått igenom huset uppifrån och ner, framsida till baksida.

Teorin just nu är att jag antingen har tappat den eller att den av nån konstig anledning , har blivit slängd i soporna av misstag. Jag har varit hos polisen och anmält den saknad omjagnuisåntfallhadetappatden.

Men jag är inte sån! Jag tappar aldrig bort saker! Jag har aldrig tappat bort min plånbok innan i hela mitt liv! Och min plånbok är inte direkt liten heller!

Har spenderat den senaste timmen eller nåt med att ringa upp och anmäla kort som bortappade , kontonummer och address har rabblats åtskilliga gånger och nu är nya kort på väg.

Men ändå. Hallå. F_A_N.

4 reaktioner på ”Tappat Bort!

  1. Fy!! Just plånbok och nycklar är verkligen en mardröm att inte hitta. Hoppas så att den kommer tillbaka. Men eftersom du itne tror du tappat den gissar jag att den blivit stulen??
    Usch! kram!!

  2. Katrin

    Åh, jag lider så med dig. Jag är ju till skillnad från dig en riktig slarver. Nycklar glöms på de mest osannolika ställen, plånböcker hoppar ut från fickan när jag cyklar eller glöms på disken i affären, kontokort glöms kvar i kortläsaren, pengar från bankomaten glöms kvar ( men inte uttagskvittit), sprillans nya glasögonen kommer i händerna på lillkillen som triumferande bryter sönder dem i tron att han gjort mig en tjänst, väskor ligger kvar över natten i cykelkorgen i centrala Malmö, ja listan kan göras lång… Så jag vet hur jobbigt det är! Hoppas att du hittar den! Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s