Nackspärr

Denna veckan har verkligen varit en skitvecka. Den sämsta på hurlängesomhelst. Den ena saken efter den andra. Dessuotm har även maken haft en jobbig veckan på jobbet. Oj vad vi har varit trevlig sällskap.

För att runda av denna fantastiska  vecka, så vaknade jag med nackspärr tidigt imorse. Trodde jag höll på att dö. Jag har aldrig haft nackspärr förrut! Så hela dan idag har jag gått omkring som en robot frankenstein typ som måste vända på hela kroppen om jag vill titta åt vänster. Och ont som f-n har jag haft. Skitkul. Fantastiskt. Underbart. Blä.

Som tur var har det i alla fall varit fint väder, så jag kunde sitta i trädgården och sola i alla fall. Och då gjorde det inte så ont.

I onsdags åkte jag och M för att träffa storasystern J på Westfields – detta underbara shopping emporium!

M skulle köpa en leksak som vi naturligtvis inte hittade och vi skulle köpa kängor till J som de naturligtvis inte hade i hennes storlek. MEN vi käkade lunch på Yo Sushi!

M har blivit en riktig Sushi fantast och har länge velat prova på det där roliga stället med rullbanden!

Igår cyklade jag ut uträttade lite ärenden och kom förbi den gyllende postboxen som finns här i Isleworth i Mo Farrahs ära. Royal Mail har målat boxar i guldfärg och satt ut på ställen som har anknytning till nån av atleterna som vann guld i OS. Läs mer om det här!

Imorron åker dottern J till Skottland i ett par dagar med pojkvännen, för att träffa hans föräldrar och bo i en stuga vid Loch Lomond som de hyr. Spännande värre! 🙂

2 reaktioner på ”Nackspärr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s