Lady GaGa

Nu i helgen har Lady GaGa spelat på den stora rugby arenan Twickenham Stadium (där de då förrutom rugby också har konserter!), i lördags när vi kom hem på kvällen hörde vi lite svag musik i fjärran (arenan ligger ca 5 min hemifrån) fast vinden låg inte riktigt på ”rätt” håll.

Anyhow, igår kväll köre vi ner till arenan för att strosa runt lite utanför och lyssan lite mer ordentligt, mest för att dottern M tyckte det var spännande med en sån världstjärna runt knuten!

10 minuter senare håller vi – jag, maken och M –  i handen de dyraste (£77) biljetterna till hela konserten och är på väg in!!!! Vi sprang helt enkelt på en gubbe (som hade jobbat tillsammans med mannen min på loppisen han brukade va voluntär på när dottern J gick på gymnasiet) och han erbjöd oss först biljetterna för £25 styck men maken oooohhhhmmmm’ade & aaaahhhh’ade och då gick helt plötsligt priset ner till det överkomliga priset av £10 (ca 120kr) styck. £230 värt med biljetter för £30!!!!

Men hallå – vi skulle ju egentligen inte gå på konsert!!!! Mycket förvånade och med en smått chockad M, traskade vi in på arenan och kollade på Lady GaGa tillsammans med ca 60.000 andra små monster!

M har tjatat på oss under en längre tid att hon ville gå på konsert, så detta blev alltså hennes allra första konsert! Och hon var så lycklig!!!! Fast det var ju lite högt ibland!

Och vi såg ju hyfsat också där vi stod bara ca 50 m från scenen!

Och jag måste ju faktiskt erkänna att fastän jag inte är nåt vidare GaGa fan – så var ju faktiskt showen väldigt spektakulär och superbra – hon kan ju verkligen sjunga! Hon hade ett hologram av sig själv som flöt över scenen och sjöng!

Och det var ju faktiskt ganska häftig att sjunga ”The edge of glory” för full hals tillsammans med 60.000 pers…..:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s