Skolresa

Igår vinkade vi av dottern M och hennes kompisar i årskurs 6 – de har åkt på Skolresa tills på fredag till Shropshire (och för er som inte kan era ‘Shires’ så kan jag meddela att det är vid Birmingham…typ), alltså ca 4 timmar nordväst om London.

Vi fick iväg och panik-köpa en ny väska i söndags och fastän jag inte packade precis allt som fanns på kitlistan, blev det ganska full till slut! En väska skulle de ha med sig med sovsäck inuti väskan….men det var ju en hel del som inte riktigt fattade det….

Alla var de uppspelta och lite nervösa…många av dom hade aldrig varit hemifrån utan sina föräldrar men vår M har varit på en del läger innan så det var inga problem! Trae, Hokulani, M, Molly, Ava och Tyra.

Allt skulle packas in i bussen!!!!!

Och till slut åkte de iväg på sin Äventyrsresa!!! De ska bo på en gammal Herrgård och har en hel massa planerade aktiviteter varje dag – klättra, åka linbana, överlevnadskurs, krypa i tunnlar, skjuta pilbåge…ja allt möjligt!

Imorron ska jag och maken köra andra dottern J tillbaka till Universitetet med sitt pick och pack. En kurs väntar henne i slutet av veckan och sen ska hon va voluntär och hjälpa till med detta årets nybörjare i helgen och hela nästa vecka. Hon ska va en s.k. Mentor för sin kurs detta året för ett par nybörjartjejer….spännande med 2:a året på Uni med nya utmaningar!!! Värst blir det nog att klara sig utan pojkvännen……

Och sen blir jag och maken helt ensamma i ett par dagar…vad i hela världen ska vi hitta på????? 🙂

2 reaktioner på ”Skolresa

  1. Töserna börjar bli stora!!!!!
    Men du, jag måste protestera lite Birmingham ligger in 4 1/5 timme från London. 2 1/2 h skulle jag säga. Men du kanske menade Shropshire? Oavsätt hoppas jag att hon får det riktigt, riktigt bra. Hur gammal är hon förresten? Dvs när går man i sexan i England? Min tjej skall ju fylla 11 i år och går därför i 5 här hemma i Sverige. Tänkte att de kanske är hyfsat jämngamla.

    1. Ja det kan ju nog stämma, jag tror att de sa att hela resan dit skulle ta ca 4 timmar incl att de stannade för lunch! 🙂
      Min tjej fyller 11 år om ett par veckor och hon är en av de äldsta i sin klass, eftersom att de här i England räknar från september istället för januari i vilken årskurs de ska gå! Fråga mig inte varför!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s