Galleri Fredag : Vardag

Annika i Reston i USA har startat ett nytt ”veckotema” som heter Galleri Fredag – varje fredag kommer vi att diskutera ett visst ämne och visa lite bilder. Denna veckan är temat Vardag!

Vi har ännu inte riktigt kommit in i det vanliga vardagslunket här hemma – visserligen har skolan börja tigen men denna veckan har yngsta dottern M varit iväg på läger med sin skola, så väckarklockan har fått vila lite!

Annars ringer den 06.45 och 07.00 (för att vara på den säkra sidan sätter jag TVÅ alarm…..) men efter ett tag verkar det som om jag har en inbyggd väckarklocka för jag brukar oftast vakna id samma tid av mig själv! Väcka dottern M, sätta på kaffe, frukost, fixa lunchlåda till M, väcker maken med en kopp tea, ser till att M är färdig för skolan och vinkar av henne och mannen min vid en sisådär 08.45.

Jag brukar jobba halvtid hos mannen min (han/vi har eget företag) men jag har inte riktigt kommit in i den lunken heller efter sommarlovet men nästa vecka ska nog allting bli vanlig vardag igen! När jag inte jobbar blir det en himla massa vardagsysslor – tvätt, strykning, städa etc etc. Och sen hämtning av M kl. 15.30 varje dag.

Men jag kan ju faktiskt visa lite bilder från min vardag idag! Jobbedag inne i West End och Mayfair – jag gick en sväng medans maken jobbade, lunch på Eat och Frappuccino på Starbucks, strosade lite på Regent Street och tog en vända på Hamleys – M fyller år om nån vecka så jag köpte ett par småsaker till henne.

Trafiken var Murder idag – svårt att parkera, avstängda gator och mycket vägarbete med avstängda filer vilket i sig skapar låååånga köer….

En av makens kunder i Kensington ligger precis intill denna puben…och ja det finns verkligen en pub under alla blommorna!

Och så kom hon hem till sist, den älskade ungen som har varit borta sen i måndag! Trött, skitig med en stor väska full av smutstvätt (en del fortfarande blött) men väldigt nöjd!

Nu, kl 20.41 går tvättmaskinen på full speed – ja ja, det är min vardag det! 🙂

4 reaktioner på ”Galleri Fredag : Vardag

  1. Katrin

    Så kul för henne! Några dagar borta är så spännande för en elvaåring! Och så fick ju ni föräldrar lite barnfritt också. Ha en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s