Ny Vecka Nya Tag

Denna veckan känns som om det var den första skolveckan igen – det blev ju lite avbrott i och med M’s skolresa förra veckan men nu är allt tillbaka till det vanliga igen! Tidiga morrnar och matlådor, rutiner och passa tider! 🙂 (fast jag trivs egentligen när det är så….!)

Har börjat jobba lite igen efter sommarlovet – igår satt jag hela eftermiddan’ och tvättade små stenmän med tops & lite ”magic mix”!!!

Idag är jag hemma och har egentligen inte lust med nånting alls – hösten hänger i luften och det är kallt på kvällar och nätter, satte t.o.m med på värmen lite häromkvällen! Tvätt, städ och det eviga plockandet. Hittade lite Retrobilder som jag satte upp på vår lill-toa och visst väcker denna lite barndomsminnen!!! 🙂 Tänk när glassen var så billig!

Det Swenglish’ska köket har fått nya svenska gardiner också!

Dottern M planerar sin kampanj för valet av Housecaptain – om de blir valda får de hjälpa till ed lite speciella saker i skolan och få lite mer ansvar. Det ska göras plancher och ”knappar” och hon ska designa en ”Val-tröja” om hon har tid. Watch this space för resultat!!!! 🙂

Stora tjejen har nu varit tillbaka i Universitetstaden i en vecka och två utav tre har nu installert sig i Castle Jackson. Medeltidstornet går under det namnet för att de som bor där kallar det så – ”Slottet” och sen Jackson efter en av de som bor där. Så enkelt är det!

Denna veckan är det alla ”Nybörjarnas” vecka, då de ska installera sig och vänja sig vid saker, innan de riktiga studierna börjar nästa vecka. Det är konstigt att tänka att J var en av dom för bara ett år sen. Mycket kul händer denna veckan och J är upptagen från morron till kväll med att hjälpa till.

Hon ska va Mentor för en grupp tjejer som börjar 1:a året med Konsthistoria, hon är sekreterare för The Art Society och hon har nu fått en egen krönika i varje nummer att Universitetstidningen.

Vad hon har förändrats ,tjejen, bara på ett år. Så mycket mer världsvan och med en stor dos självförtroende och jävlarannama. Och fortfarande vacker som en dag. Min stora tjej.

3 reaktioner på ”Ny Vecka Nya Tag

  1. Katrin

    Vilken fantastisk tjej hon är! Så klok och intressant ung personlighet. Hon har också fina föräldrar att brås på!
    Fin helg önskar från K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s