Galleri Fredag : Höstkänsla

I Galleri Fredag är idag temat Höstkänsla!

Faktum är att här i London är det fortfarande ganska grönt! Jag gick ut i trädgården tidigare och det är inte sååå många röda/bruna löv än men det kommer säkert snart!

Dagsfärska bilder från min trädgård! Och en massa björnbär har jag nu såhär i början av hösten!

Hösten brukar komma ganska sent i den här delen av England, vi bruklar ha hyfsade temperaturer i september och oktober och sen glider hösten och vintern liksom in i varandra. Här kan det va samma väder i december som oktober typ.

Precis som Annika så gillar jag Halloween! Vi brukar oftast anordna ett litet Halloweenparty och sen gå ut Tric-or-Treating en stund och visst dekorerar jag huset lite men kanske inte så Full On som man gör i USA! Dottern M förra Halloween!

Windsor Park brukar visa sig från sin bästa sida under hösten med träd i alla möjliga färger- denna bilden tagen förra året!

Annars myser vi på precis om alla andra med tända ljus på kvällarna! Strump-hatare som jag är märker av mina kalla fötter vid den här årstiden…när jag börjar frysa om fötterna är hösten här! 🙂 Just nu längtar jag tills jag kan ta fram mina Uggs igen!!!

Just nu planerar vi födesedagsfirande för yngsta dottern M som fyller 11 år nu på måndag. Firandet börja r med en liten Sleepover imorron för 3 kompisar – vi ska måla på tygkassar och de ska få måla en tavla på en canvas, sen blir det egen-desginade-pizzor till middag. för att sen avsluta aftonen med film och popcorn!

Kolla in hos Annika för hela listan av deltagarna på Galleri Fredag! 🙂

 

En reaktion på ”Galleri Fredag : Höstkänsla

  1. VardagsLiv

    Vad härligt att ha egna björnbär i trädgården! 🙂 Det verkar som att ni har en lång, mild höst i England.

    England är ett potentiellt blivande hemland för mig, har begärt att få ut mitt examensbetyg på engelska då min utbildning skall funka hos er. Vem vet… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s