Ny Dag…Ännu en skola.

Idag har vi varit och kollat på ännu en högstadieskola. Och lyssnat på ännu ett tal av en rektor. Ibland känns det som om huvudet snurrar runt av alla procent tal om hur bra det gör ifrån sig och all statistik och alla motto’n! Fin skola men tyvärr utanför vår kommun och lite trixigt att ta sig till.

Denna veckan blir en intensiv kolla-på-skolor-vecka, imorron bitti ska vi kolla på en av skolorna vi besökte förra veckan men denna gången ”in action” dsvs under en normal skoldag. Sen väntar en till på torsdag kväll (dottern J’s gamla skola) och en på lördag förmiddag. M får ledigt från skoan när man besöker högstadieskolorna och bara det är ju lite spännannde! Sen får det va nog och jag hoppas att vi kommer att skicka in vår ansökan nästa vecka – i god tid innan den ska va inne – senast den 26 oktober.

Vi gick och fikade efteråt i parken bredvid! Nybliven 11-åring i sin nya mustasch tröja!

Hösten börjar komma hos oss också!

Och jakten på den rätta skolan går vidare…suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s