Covent Garden

Igår började M på sin nya Dans & Drama klass, så jag och mannen min passade på att smyga ut och äta frukost på tu man hand! Riktig Engelsk frukost med allt vad de innebär….sen behöver man inte äta så mycket mer resten av dan! 🙂

Maken fick äntligen tummarna loss att rama in en karta över havet utanför Whitstable, som han fick av dottern J på Fars Dag för ett antal månader sen!

Vi körde till ett Garden Centre och ve och fasa om inte detta mötte oss när vi kom dit!

God Jul!!! Liiite tidigt tycker jag…..

Dottern M’s födelsedagspresentkort brände i fickan på henne så vi tog en lite spontantur in till Covent Garden, så hon fick gå till Build-a-Bear och det blev en blå glittrig kanin den här gången som fick namnet Bubble! Plus en Halloween outfit. Till kaninen.

Vi gick till svenska SugarSin och inhandlade lite lördasgodis! Vilken lyx det är när man kan köpa en på se SVENSKT godis! 🙂

And Mama got a new pair of Uggs! 🙂 Jag har faktiskt inte haft ett par nya Uggs på 2 år nu – mina gamla ser lite slitna ut nu men kommer säkert att användas ändå! Jag gillar denna modellen ”Bailey Button” och det är nog tredje eller fjärde paret jag har nu av just denna – innan har jag haft gråa, mörk lila, beiga (fast de var egentligen dottern J’s) och nu fick den bli mörkblå!!!!

Och maken köpte faktiskt en ny jacka häromdan så då fick jag nya vinterstövlar – vi brukar göra så i den här familjen så blir det rättvist….(fast mina stövlar var dyrare…..!!!)

Vi gick igenom Covent Garden och kollade lite på Streetperformers….och hittade en Mumin affär mitt där på Piazzan! Dyrt, dyrt men kul att titta lite!

Harrods by day…..(på vägen in till stan!)

och Harrods by night (på vägen hem!)

Idag jobbar maken fast det är söndag (är man egenföretagare så är man!) , M har städat sitt rum bland alla miljontals små pillemojsgrejer och jag har jagat dammrättor och vinterbonat lite i trädgården!

And now…Relax. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s