Tidig Morron

Det blev ett abrupt uppvaknande idag – telefonen ringde 06.30 men slutade ringa innan jag hann upp, okänt nummer. Sen började mannen mins mobil ringa på bottenvåningen, hann inte fram i tid. Och sen började MIN mobil ringa…men vad f-n???!!!

Larmet i mannens studio hade gått, så han fick snabbt dra på sig kläder och köra dit! Som tur är bor vi bara ca 5 min därifrån – men det var falskt alarm som tur var – antagligen en mus eller spndel eller nåt som har satt igång sensorn, polisen tog sig en bra titt omkring innan de sa att allt var som det skulle!

Så vi har varit lite sega allihopa idag, just nu har mannen min gått för att vila en stund eftersom det ikväll vankas fest hos goda vänner! 🙂

Är gymt nöjd med mina kuddar som jag sydde häromdan (sorry till er som följer mig på Intagram men det är samma bilder!) Denna röda i Cath Kidston tyg (som har legat och skräpat i 100 år och som jag fortfarande har måååånga meter kvar av!)

Och dessa – dåda tygerna från Åhlens om jag minns rätt! Jag har länge velat sy nya kuddfodral och gud, vad enkelt det var! Har aldrig riktigt fattat varför just kuddfodral ska va så förbaskat dyra!

Och det blev t.o.m en väska! Hade inget mönster så freestylade lite men det blev riktigt bra! Lite stor kanske men nästa kan jag ju göra mindre! 🙂

M har varit på sin Dans & Drama klubb idag och kom hem glad i hågen över att ha köpt en av deras t-shirts! Teater-apa! 🙂

Dottern J kommer hem ikväll och ska passa lillasyster & mysa lite, vi mutade henne med hämtmat!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s