Vardag Igen!

Höstlovet är över och väckarklockan plingade till strax innan 7 imorse – tur att man får en ”extra” timme i sängen nu !!!! Och för en gångs skulle känns det som om vi är ganska utvilade efter lovet!!!!

Det blev extra raket-fart på Familjen S då dottern M kl 08.10 upptäckte att hon skulle iväg på en Awards-nånting idag med sin Deputy Headteacher och skulle va i skolan 08.30….men hon hann i tid!!!!! Himla bra att vi bor mittemot skolan ibland!!!! 🙂

I lördags körde vi till vackra Richmond Park för att få en nypa frisk luft efter ett par sjukdagar, strålande väder, lite småkallt och rådjuren var ute i full force! (Ja vi HAR faktiskt DJUR här i storstan också!!!!)

Och den här krabaten kom precis bredvid bilen!

Vackra parken med Londons skyline i bakgrunden!

Vi intog kvällsmåltiden på Ikea och handlade med oss lite gott hem…Julmust i mängder hade dom!!!! Och Lussekatter. Och Prinskorv. Och Julskinka. Och Pepparkakor.

Igår körde vi och hälsade på svärmor (ja man måste ju göra det ibland), super-duper dåligt väder var det igår och vi såg faktiskt lite snö på vägen dit! Och vi såg denna tokiga bilen på morotvägen….dock vet jag inte om det är Profeten eller Boxaren de menar…:-)

Vi åt Sunday Roast på en mysig liten pub!

Och svärmor hade fått färdigt dottern M’s patchworkquilt som hon har hållt på med i nästan ett år nu, allt sytt för hand!

Nu är det vanlig vecka med vanliga rutiner igen…fast det är ganska skönt det också! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s