Kulturella

Igår bestämde vi oss för att vara lite Kulturella – och körde in till British Museum. Det var faktiskt jättelängesen vi var där men detta fina museum gör en aldrig besviken!

Min personliga favorit med just detta ställe har ju egentligen ingenting med gamla dammiga  saker att göra – utan jag störtgillar glastaket!!!!

Vi kollade runt bland statyer från Egypten…

Och hamnade sen som vanligt bland M’s favoriter – Mumierna! Balsamerad fågel eller apa, det är bara till att välja och vraka!

M’s favorit är denna gamla f.d personen (ja , det var ju verkligen en människa en gång i tiden!) som kallas för Ginger, eftersom den fortfarande har lite orange’t hår kvar!

Vi kollade lite jade och Buddhor från Asien…

Och vandrade runt bland Rom’s statyer.

Och hälsade på en av gubbarna från Påskön!

Denna veckan kommer att va ganska ”busy”, mer än vanligt! I slutet av veckan har vi tre ute-kvällar i rad planerade (pust och stön) men svärmor kommer att vara här så vi slipper oroa oss över barnvakt!

Förhoppningsvis kommer vi också att få se en glimt av dottern J – hon har varit i London sen förra veckan men kommer sällan hem för att se mor. far och syster utan stannar helst hos pojkvännen. Lite trist ibland att vi inte får se mer av henne och att hon vill komma hem emellanåt men vi får väl lära oss mer och mer att ta ett steg tillbaka, hon är ju så stor nu att vi kan inte tala om för henne vad hon ska eller inte göra men nån gång hade det ju varit kul om hon hade stannat hemma lite mer! Vi saknar ju också henne! 😦

Ja och förresten – om det nu är nån som vill följa mig på Instagram – så heter jag cecuk72 där! 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s