Vit Vecka

Nej, jag har inte slutat blogga. Det blev bara ett litet ofrivilligt blogguppehåll.

Förra veckan var något hektisk. Svärmor var här (och drev oss till vansinne, som vanligt). Det blev många ute-kvällar på raken – 4 om man ska va precis. Det var Quiz och det var Charity Auction på M’ skola och det var Vuxen Drink på skolan och det var Födelsedags Party.

När söndag väl kom , var vi alla lite trötta till mans. Denna veckan blir en vit vecka. Fram till torsdag i alla fall. 🙂

Kallt, ruggigt och trist har det varit idag. Jag har jobbat och det känns alltid lite tungt när det är becksvart när man kommer hem – men bara en månad tills den kortaste dagen på året – sen vänder det! 🙂

Också bara en månad tills vi landar på svensk mark, har följt SAS krisen lite men som tur är flyger vi INTE med SAS denna gången. Julklapparna är nästan färdiginhandlade (jag gillar att va ute i god tid!).

Dottern J har varit superförkyld och vi skjutsade henne tillbaka till Uni i söndags. Snorig och ont i halsen men känner sig idag på bättringsvägen! Hon kommer dock tillbaka hit till huvudstaden imorron då hon och Pojkvänn’en ska gå på en Arsenal match, och sen på fredag åker de till Pojkvännens hemstad norrut över helgen och hälsar på!

Alltså. Som jag sa. Vit Vecka. 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s