VAB’ar

Idag VAB’ar jag – som jag har lärt mig att det heter på svenska! M har ont i halsen och är lite allmänt förkyld, så hon fick stannar hemma idag (och jag & maken fick en lite inpromptu sovmorron…)

Regn, regn och åter regn har vi här i det Engelska landet med stora översvämmingar runt om i landet men inte här i huvudstaden. Knappt dagsljus är det idag, så jag klagade inte precis när M skulle va hemma, eftersom jag skulle egentligen jobbat idag.

Helgen var helt ok med utgång i fredags (jag ialla fall, maken sov gott i soffan) för ett kompis födelsdag, jag & maken körde en snabbis till Westfield (shopping centret) medans M dansade i lördags, lunch och lite snabb-shopping men där var ju så fenomenalt mycket folk! Köpte i allafall en lite godsak till mig själv! 🙂

Och om man vill kan man ta sig en liten skidskor tur mitt inne på Westfields!

Igår fick jag ett litet kreativt ryck och svängde ihop två nya kakfat av porslin som jag köpte för en hel eveighet sen…dottern J tycker att jag ska tillverka och sälja! 🙂 Kanske kanske…

Ett av dom ska en kompis få i födelsepresent eller julklapp i alla fall!

Julklappar jag….jag är nästan färdig med mina/våra…i det här hushållet är det jag som står för den biten och inte mig emot! Jag har bara ett par till att köpa till nu! Dottern M kommer i år att få en ”platta” – vi beslutade oss för att istället för att köpa en massa småsaker, så får hon något ordentligt istället, så det blev en av de nya Google Nexus 7.

Och dottern J kommer som vanligt att få ett par rosa Crocs! 😉

HA, vad hon ska få kan jag ju inte avslöja här (I have learnt from my mistakes!), hon läser ju bloggen! Hon kommer att få nåt lite mindre i år i alla fall, eftersom hon redan har fått en Paris resa – hon ska  till Paris nu på måndag med Uni.

Vi ska fira Engelsk jul en vecka innan vi åker till Sverige med hela tjocka släkten och i år kommer även Pojkvännen att inffinna sig!

En reaktion på ”VAB’ar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s