Nostalgi

Härom kvällen träffade jag en gammal kompis som jag inte har sett på 9 år…ja nästan 10!

Inte bara en kompis utan vi var superduper-jättebästisar-i-hela-världen och gjorde allt tillsammans! Vi levde i varandras ficka, som man säger här i den engelska landet! Vi gick igenom tonåren tillsammans med killar och heartbreak och sprit och fester och allt inbetween. I vått och torrt, förevigt och alltid.

best-friends-colors-friends-girls-silhouette-Favim.com-119753

Någonstans på vägen till vuxenlivet skildes våra vägar åt och vi gick åt olika håll. Jag flyttade till England och hon pluggade. Men på nåt sätt så har vi egentligen hållt redan på varandera lite grand ändå – man springer på gemensamma vänner och uppdateras i förbifarten. Dessutom var våra fäder väldigt goda vänner under en tid, tills hennes far tragiskt gick bort för nu längesen.

tumblr_ksrxuv9p9c1qzx5hxo1_500

Men för nån vecka sen kom det ett Facebook meddelande att hon akulle befinna sig i mina trakter och kunde vi kanske ses? Självklart – och i tisdags kväll satt hon där plötsligt vid mitt matbord och käkade middag. Precis sådär som man gör efter nästan 10 år!

Jag måste ju faktiskt erkänna att jag var lite nervös – man kan ju ändras mycket under 10 års tid! Jag har gått min väg i livet och hon en annan. Vi gick ner till puben och allt flöt på, vi var nog inte tysta en sekund på nästan 3 timmar och tiden bara försvann!

Det var väldigt kul att ses – och även om vi kanske inte får tillfälle att ses så ofta, så hoppas jag att det inte är sista gången vi catchar upp! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s