Granen Uppe!

Igår satte vi upp Julgranen = och ja, vi kör med konstgjord! Och More is More i det här huset! 🙂

086

Själv har jag åkt på en förkylning, tack för det, med skitont i halsen – funderar nu på att uppsöka Mr Doktorn idag om det nu inte vill ge med sig. Typiskt denna veckan då jag har 1000 och en saker att fixa, så jäkla jobbigt när man inte mår 100%.

Jag är i alla fall klar med alla julklapparna (YAY!!) och en del har redan hamnat under granen. Jag börjar alltid sjukt tidigt med alla julklappar och undviker helst att åka och shoppa på helgerna nu – det GÅR bara inte med allt folk som är ute för att göra samma sak – och inne i West End ska man ju inte ens tala om, de har trafik poliser vid övergångställena för att kontrollera alla människor!

M hade avslutning på sin Dand/Drama grupp i lördags och vi föräldrar fick komma och titta på när de hade en lite uppvisning!

055

057

067

Denna veckan är minst sagt hektisk – maken ska jobba ikapp, J slutar terminen på Universitetet och kommer hem på en månads lov, det händer saker varje kväll och mitt i alltihopa fyller mannen min år på Luciadan’! Plus att vis ak fira Engelsk jul på söndag med 15 pers nånting på lunch – det hade varit bra om man kunde clona sig just nu! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s