Vi firar Jul!

Igår firade vi Engelsk jul eftersom vi inte kommer att va i detta landet över jul. Förberedelserna började redan i lördags (ja och innan dess också i ock för sig) – det skalades och skivades och små korvar blev inlindade i bacon, vi städade och sate upp halva huset på ovanvåningen. Jag och M skrev allas namn på pepparkakor som skulle användas som bordsplaceringar.

076

Vi var 15 pers här hemma hos oss igår. Det blir alltid att alla kommer till oss eftersom vi har störst hus men jag slipper att laga ALL mat – vi brukar köra lite knytkalas och vi brukar stå för grönskaerna och lite annat smått och gott! Det blir en hel del klappar under granen när man är 15 pers också!

078

M väntar på tomten!

067

Men alla blev nöjda och glada med sina klappar i alla fall! M blev jätteglad åt sin Google Nexus 7 och nu kan jag avslöja att storasystern blev överraskad med en iPad mini, som hon också naturligtvis blev jätteglad åt! Nu vill jag också ha en!!!!!! 🙂

094

Vi förlorade ganska snart tjejerna till teknikens värld och de spenderade resten av kvällen med sina nya Plattor. J’s pojkvän kastar ett vakande öga!!! -)

Nu är ”Julen” bortstädad igen och denna veckan blir ganska lugn, i jämförelse med förra veckan som mest liknade ett rusande tåg. Förbereda och fixa inför resan till nordligare breddgrader i slutet av veckan! 🙂

 

 

2 reaktioner på ”Vi firar Jul!

  1. Katrin

    Så mysigt! Kul att se bilder på dukning såväl som den avslappnade stämning som brukar infinna sig efter god mat och öppning av klappar! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s