Hårfärgning

Jag lovade M att när Jullovet kom , skulle hon få göra DipDye igen i sitt hår och igår tog jag på mig handskarna och tog fram penseln igen! Lite trixigt är det allt men hon ville ju så gärna ha rosa hår igen!

072

Och visst blev det rosa alltid!

078

Och håruppsättningen imorse blev ju lite färgglad också – hon ville absolut ha knut idag!!!

079

Sista skoldan idag, de går egentligen imorron också men då sitter vi i ett plan mot nordligare breddgrader! 🙂

Packning idag alltså men ingen vidare stress, allt under kontroll och nästa alla julklapparna fick plats i en kabinväska! Yay! Just nu laddas allt som laddas skall – iPod och Nintendo DS, Kindle och M’s Nexus 7 – det var verkligen en bra present till henne, hon har knappt kunnat slita sig ifrån den sen i helgen! Och naturligtvis följer den med på resan!

Maken jobbar det sista idag och hämtar hem dottern J från pojkvännens på vägen hem. M ska på sista julfesten ikväll och jag & mannen min passar på att göra årets kanske sista Pub Quiz.

Så nu passar jag på att önska alla en riktigt God Jul!!! 🙂

GOD_JUL1

6 reaktioner på ”Hårfärgning

  1. Vi åker ju faktiskt också från Gatwick imorron!!! Ja vi ses kanske på det vanliga stället :-), ska hålla utkik efter dig på stan, antar att vi också kommer att hamna där på lördag! Bloggar inte du längre???

   1. redpaint/ Lina

    Nämen, samma flyg me? Easyjet för oss kl 7.. Nej det var längesen nu men läser massor 🙂
    Vi kanske ses sen.. Nu måste jag upp ur varma sängen (kl 3.30)

 1. Maria

  Hej! Har tittat in på din blogg till och från. Tycker om dina bilder osv. Har funderat på att ev. starta upp ngn verksamhet i london i en framtid. Tänkte höra vad du skulle rekommendera för boende, stadsdelar osv? Med vänlig hälsning,/ maria

  1. Hej! Jag har alltid bott i västra London så allt jag kan göra är att rekomemendera delarna runtomkring där jag bor eller har bott! Här i London har allt att göra med vilken budget du har för boende – London är absolut ingen billig stad!!! Hus och lägenheter är DYRA järmf0rt med Sverige, det är billigare att ”leva” här än I Sverige – alltså mat, kläder, gå ut och äta och gå på puben! Förlåt för det sena svaret, vi har varit på semester! 🙂

 2. TACK för de fina julklapparna! Jag ÄLSKAR sjalen och väskan och den lilla (vad kallas det) ugglan var urfina de med! Foto kommer på min blogg, men inte i dag.

  GOD JUL önskar jag dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s