Gott Slut & All That!

Årets sista dag har och vi har mest packat upp, tvättat, sorterat och rensat ut utrymmet under trappan!

Vi kom hem efter julfirandet i Sverige i fredags och det blir ju alltid en hel del att packa upp – dessutom blev inte allting undanlagt efter det Engelska julfirandet så just nu ser mitt hus ut som en loppis med saker överallt! Men man får ju ta en sak i taget! Först röja undan efter semestern och sen ta itu med det andra! Som det ser ut nu så kommer jag att få tvätta och stryka tills minst 2014!

Vi hade det BRA under Sverige besöket i alla fall och vi fick se snö i typ 2 dagar innan den smälte bort, men M hann med att åka lite pulka i alla fall! Och dra hem shoppingen – Swedish style! 🙂

Jul 2012 (3)

Vi hade redan innan semestern beslutat oss för att för en gångs skull inte stressa och försöka-träffa-så-många-som-möjligt- i- södra-Sverige! Alla hade stressat innan jul och kände sig utmattade, dottern J hade varit sjuk och var fortfarande inte 100% frisk när vi åkte. Vi tog dagarna som dom kom, sov länge och tog tid på oss, det var inte många dagar vi kom utanför dörren förräns efter 12!

Jag och J gick och såg den nya Twilight filmen just den kvällen när det var snöstorm!

Jul 2012 (10)

Jul 2012 (11)

Och det blev himla kul effekt med min mobilkameras om fångade snön som stjärnskott nästan!

Jul 2012 (15)

Vi firade jul hos min bror & Co men Kalle Anka och mycket god mat! M och kusinen Maja var tomtar när det väl blev klappdax!

Jul 2012 (20)

Alla blev nöjda och glada men mest så min bror som äntligen fick ett trumset – ja ett litet sådant i alla fall!

Jul 2012 (22)

Vi åkte till stugan mitt ute i skogen, (Timbuktu är en av grannarna!) fikade och gick en kall skogspromenad!

Jul 2012 (32)

Jul 2012 (30)

Idylliskt så det skriker om det med byn;s slott och dess frusna vallgrav!

Jul 2012 (36)

Vi åkte till Vårhallarna (en favorit!)  utanför Simrishamn med dess karga klippor, i kontrast till Skånes annars milslånga sandstränder!

Jul 2012 (46)

Jul 2012 (41)

En sällsynd bild på Moi…

Jul 2012 (43)

Och mina tjejer M och J!

Jul 2012 (47)

Vi träffade vänner på stadens museeum, fikade och barnen en masse sprang omkring så vi trodde nästan vi skulle bli utslängda! 🙂 Det är så kul nu när våra barn har ”funnit” varandra, när dottern J var liten så var jag den enda som hade barn av mina kompisar men nu med M, så finns det ju flera i hennes ålder. Vi mammor har känt varandra sen mellan-och högstadiet and are still going strong! 🙂

Jul 2012 (55)

Vardagen är nu någorlunda återställd – J är återförenad med pojkvännen efter allt julfirandet, mannen min ska jobba imorron och vi ska på lite Partaj imorron kväll.

Årets första månad innebär firande av dottern J som snart fyller 20 år, och mig själv (som fyller lite mer!) i slutet av månaden! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s